Kraljevski Napitak Đumbir sa medom i limetom u granulama

Home/Proizvodi/Zdrava hrana/Kraljevski Napitak Đumbir sa medom i limetom u granulama

Kraljevski napitak – Đumbir

JEDINSTVEN NAPITAK NA BAZI ĐUMBIRA U 3 RAZLIČITA UKUSA: SA MEDOM I LIMETOM, ZELENIM ČAJEM IZ ŠRI LANKE I BRESKVOM

Đumbir je jedna od najzdravijih biljaka i u lekovite svrhe se upotrebljava preko 5.000 godina. Deluje u tri pravca: prirodnim putem poboljšava cirkulaciju krvi, eliminiše toksine i regeneriše tkivo koje je napadnuto bolešću. Ima li išta zdravije od napitka na bazi đumbira?


 

Najveća koncentracija đumbira – 65% za 365 dana u godini

Priprema u toploj i hladnoj vodi

Za pravljenje 5 litara napitka

Tri  različita ukusa u maloprodajnim pakovanjima kao  i u rinfuznom pakovanju.

 

FINALNA djumbir cajevi

Neto količina:

150g (za 5 litara napitka) ili u rinfuznim pakovanjima od 2kg.

Priprema:

Jednu do dve kašičice razmutiti u 200ml tople ili hladne vode

Način upotrebe:

Do 3 puta u toku dana, pri čemu je poželjno da se dan započne sa prvom šoljom napitka, jer podstiče budnost i daje energiju.

Đumbir sa medom i limetom – IMMUNO:

Blagodeti djumbira poznate su od davnina, naročito na Dalekom Istoku. Đjumbir se tradicionalno koristi kod prehlade i gripa, podstice cirkulaciju, poboljsava varenje, otklanja probavne probleme i ublažava stomačne tegobe, ubrzava metabolizam, pomaže kod mršavljenja  razgradnjom masnih naslaga, ispoljava protiv upalno i antireumatsko dejstvo, snižava vrednosti holesterola, smanjuje jutarnju mučninu, kao i mučninu prilikom putovanja, stimulise funkcije jetre… U kombinaciji sa medom ima antiseptičko dejstvo, smiruje kašalj i pročišćava disajne puteve.

Sastojci:  Đjumbir (65%), Med (5%), Glukoza, Šećer, aroma Limete

Đumbir sa zelenim čajem – DETOX & SLIM:

Jedinstvena kombinacija Djumbira i zelenog caja iz Šri Lanke ogleda se u tome sto đumbir u kombinaciji sa drugim biljkama pojačava njihovo dejstvo tako da je postignut efekat sinergije ova dva veoma korisna biljna sastojka koji su veoma cenjeni i deluju blagotvorno na zdravlje ljudi i celokupan organizam. Korisna svojstva ove kombinacije su protivupalno dejstvo, moćna antioksidantna svojstva protiv slobodnih radikala koji ostećuju ćelije, pomaže kod detoksifikacije organizma  kao i kod mršavljenja, povecava budnost i daje energiju, ubrzava metabolizam, čisti krv kod začepljenja krvnih sudova,i stimuliše funkcije jetre.

Sastojci:  Đjumbir (65%), Zeleni čaj (15%), Glukoza, Šećer

Đumbir sa medom i breskvom – IMMUNO:

Đumbir je koren poreklom iz Indije i u lekovite svrhe se upotrebljava preko 5.000 godina. Danas se gaji ne samo u Japanu i Indiji već i u Zapadnoj i Južnoj Americi. Ima izgled šake s nepravilnim prstima. U kombinaciji sa medom ima antiseptičko dejstvo, smiruje kašalj i pročišćava disajne puteve. Tradicionalno se koristi kod prehlade i gripa, podstice cirkulaciju, poboljsava varenje, otklanja probavne probleme i ublažava stomačne tegobe, ubrzava metabolizam, pomaže kod mršavljenja  razgradnjom masnih naslaga, ispoljava protiv upalno i antireumatsko dejstvo, snižava vrednosti holesterola, smanjuje jutarnju mučninu, kao i mučninu prilikom putovanja, stimulise funkcije jetre… Preporučuje se sportistima kao i kod  povećane fizičke aktivnosti –  jer se prilikom razgradnje glukoze oslobađa velika količina energije.

Sastojci:  Đjumbir (65%), Med (5%), Glukoza, Šećer, aroma Breskve

 

 

 

Kraljevski napitak od sada možete kupiti u:

Svim bolje snabdevenim Apotekama, Svim bolje snabdevenim Zdravim hranama , Drink Storu I našim maloprodajama Prevencije I Terapije.

01 drinkstore logo

kupite-odmah