SIBIRSKI PLAVI LED / Siberian Blue Ice Gel

Home/Proizvodi/Kozmetički preparati/SIBIRSKI PLAVI LED / Siberian Blue Ice Gel

ZAMRZNITE BOL ODMAH !!!

Siberian Blue Ice Gel – Najjači oblik gela sa mentolom koji se primenjuje lokalno i jako reaguje na bol

#1 u USA!

 

Zašto Siberian Blue Ice Gel?

Jedinstvena formula gela sa mentolom u Siberian Blue Ice Gelu predstavlja najmoćniji preparat protiv svih tegoba udruženih sa bolom. Moć skrivena u Siberian Blue Ice Gelu olakšaće vam i otkloniti tegobe, kao što su: 

* Sportske povrede

* Upale i ukočenosti, mišića,ligamenata i tetiva

* Bolovi u gornjim i donjim ekstremitetima

* Kod glavobolja

* Kod otoka

* Kod akutnih bolova

* Olaksava simptome bronhitisa i sinuzitisa

Siberian Blue Ice Gelmichael_jordan gel namenjen za lokalnu primenu u svim slučajevima kada je potrebno ublažiti bol, otkloniti otok i ukočenost. Prmenjuje se za ublažavanje tegoba kod reumatskih stanja i sportskih povreda, upala tetiva, ligamenata, mišića

Siberian Blue Ice Gel brzo i efikasno doprinosi opuštanju mišića i poboljšava pokretljivost zglobova. Ovaj gel ima efikasnu primenu i kod bolova u venama, otečenih i teških nogu. Izuzetno brzo olakšava simptome prehlade, zapušenog nosa i otežanog disanja. Veoma bitna primena je za olakšavanje simptoma bronhitisa, sinuzitisa i sličnih stanja. Za ove indikacije se nanosi na kožu grudi ili nozdrva.

Za razliku od drugih Siberian Blue Ice Gela pruža pijatan osećaj hlađenja na mestu primene, nakon nanošenja veoma brzo upija i ostavlja dugotrajan prijatan osećaj hlađenja i umirenja tegoba.

 

 

1986-berbick_1410992i

 

 

Siberian Blue Ice Gel
Kako se koristi: nanesite gel i masirajte kružnim pokretima  2 do 3 minuta na bolno ili natečeno mesto (kod sportskih povreda tokom masaže primeniti jače kružne pokrete) . Za najbolje rezultate je primeniti ujutru, u podne i uveče pre spavanja. Preporučeni dnevni aplikacija: do prestanka simptoma bola

 

 

Budite rame uz rame sa najboljima.

1874922 article-2217685-157A18DB000005DC-777_468x449 Vitali+Klitschko+iyXdmoXvTOwmMike-Tyson-660-Reuters

 

 

 

 

 

original2

lg__number_oneparaben_l

made_in_usa