Dr Ciccarelli

Farmaceutska kozmetika za negu kože na nogama

Kompanija AMN Euro Health ponosna je što je od marta ove godine počela da uvozi i distribuira Dr.Ciccarelli, farmaceutsku kozmetiku za negu kože na nogama.

Farmaceutska kompanija Dr.Ciccarelli dolazi iz Italije i ima tradiciju koja datira još iz 1821.godine. Svi proizvodi kompanije Dr.Ciccarelli su proizvedeni po rigoroznim farmaceutskim standardima i dermatološki su ispitani.

home-remedies-swollen-feet

Dr.Ciccarelli proizvodi za negu stopala su segmentirani na dve linije:

– Linija za higijenu stopala u kojoj možete pronaći So za relaksaciju stopala, Kreme za hidrataciju suve kože namenjenu stopalima, Kreme za regeneraciju suve i ispucale kože stopala kao i zvezdu Dr.Ciccarelli linije, koji je već godinama najprodavaniji gel za noge i vene u Italiji: Gel Relax- Osvežavajući i umirujući gel bez alkohola sa velikim kapacitetom hidriranja. Nemasna gel formula se brzo absorbuje čineći proizvod pogodnim za svaku priliku. Koristi se za otklanjanje: grčeva u nogama, bolova i otoka. Jedinstvena formula brzo neutrališe proširene vene i popucale kapilare. Pospešuje cirkulaciju, jača zidove krvnih sudova, štiti krvne sudove od upale i neguje kožu.

– Druga linija Dr.Ciccarelli proizvoda je namenjena sprečavanju neprijatnih mirisa stopala- sprejevi protiv znojenja i neprijatnih mirisa, puder protiv znojenja stopala kao i antiseptička kupka protiv neprijatnih mirisa.

Sve Dr.Ciccarelli proizvode odlikuje izvrstan kvalitet u velikim pakovanjima kao i povoljne cene.

Dr.Ciccarelli proizvodi mogu se pronaći u apotekama, drogerijama, u velikim sistemima robe široke potrošnje kao i u objektima Prevencija i terapija, SC Banjica i SC 11.April.

***Nudimo posebne pogodnosti za profesionalne pedikire i salone***

Reklamu za Dr Ciccarelli pogledajte ovde: TV reklama

[products_slider picture_size=“fixed“ cat_slug=“dr-ciccarelli“ number_posts=“5″ carousel_layout=“title_on_rollover“ autoplay=“no“ columns=“5″ column_spacing=“13″ scroll_items=““ show_nav=“yes“ mouse_scroll=“no“ show_price=“yes“ show_buttons=“yes“ class=““ id=““]

 

kupite-odmah