17. Kongres fizijatara Srbije

Home/Novosti/17. Kongres fizijatara Srbije

17. Kongres fizijatara Srbije

17. Kongres fizijatara Srbije sa međunarodnim učešćem, je uspešno održan na Kopaoniku u Kongresnom centru “Hotela Grand” od 18-21.maja 2017. godine pod nazivom: “DIJAGNOSTIČKA I TERAPIJSKA ULOGA INSTRUMENTALNOG PRISTUPA U MEDICINSKOJ REHABILITACIJI”; gde je kompanija Aleksandar MN aktivno učestvovala kao sponzor događaja predstavljajući veliki broj proizvoda iz svog širokog asortimana.

17. Kongres fizijatara je organizovalo Udruženje za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Srbije, sa kojim kompanija Aleksandar MN ima dugogodišnju i veoma uspešnu saradnju.

Za vreme Kongresa svim učesnicima je i predstavljen novi revolucionarni proizvod na tržištu pod nazivom: Joint MD repair gel. U pitanju je jedinstvena i najkompleksnija formula sa trostrukim delovanjem sačinjena po preporuci sastojaka prestižne američke MAYO CLINIC.

Joint MD repair gel ublažava bolove izazvane artritisom, deluje na sve zglobove, umanjuje bol i ukočenost zglobova i povećava pokretljivost. Zbog svog kompleksnog sastava pomaže i kod bolova u ligamentima i mišićima. Ima trostruki efekat sa kojim deluje direktno na bol. Olakšanje u smislu smanjenja bola se oseća već nakon 1-2 minuta nakon nanošenja, i traje 10-12 sati.

Na kongresu se tradicionalno okupljaju fizijatri i svi članovi rehabilitacionog tima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva,  sa ciljem da se iznesu i razmene naučna dostignuća, stručne novosti, znanja i iskustva u cilju uvećanja našeg znanja iz oblasti FMR i unapređenja zdravlja.

  • Kongres fizijatara Srbije
  • Kongres fizijatara Srbije
  • Kongres fizijatara Srbije
  • Kongres fizijatara Srbije
  • Kongres fizijatara Srbije

About the Author:

Leave A Comment